Zasavska kronika: Motorist trčil v osebni avtomobil in se hudo poškodoval

V sredo, 1.5. so bili policisti v jutranjih urah obveščeni o prometni nesreči s poškodbami, v kateri sta bila udeležena voznik motornega kolesa, ter voznica osebnega avtomobila. Motorist je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v voznico in se pri tem hudo poškodoval.

Voznik motornega kolesa znamke Aprilia je vozil po regionalni cesti RC 221 iz smeri Zagorja ob Savi proti Trojanam, ter se približeval voznici osebnega avtomobila znamke Citroen C1, katera je vozila pred njim. Ta je pričela zavirati in pri tem vklopila vse štiri smerne utripalke, saj je na vozišču pred njo ob skrajno desnem robu stalo osebno vozilo znamke golf.

Ker pa voznik motornega kolesa ni prilagodil hitrosti, svojim vozniškim sposobnostim, je trčil v zadnjo stran osebnega avtomobila. V prometni nesreči se je motorist hudo telesno poškodoval, ter bil z reševalnim vozilom odpeljan v splošno bolnišnico Trbovlje, kjer so mu
nudili nujno zdravniško pomoč. Voznica osebnega vozila se je v prometni nesreči lažje telesno poškodovala.

V torek v popoldanskih urah so policisti s PP Trbovlje na Partizanski cesti obravnavali prometno nesrečo s pobegom, kjer je neznani voznik z vozilom trčil v parkirano osebno vozilo. Povzročil je za okoli 300 evrov škode. Okrog 19. ure so policisti obravnvavali drzno tatvino v trgovini na Trgu revolucije. Neznani storilec je izkoristil nepozornost oškodovanca in mu iz žepa jakne odtujil denarnico z vsebino. Oškodval ga je za okoli 350 EUR.

V sredo so trboveljski policisti na Bevškem na parkirišču obravnavali poškodovanje
vozila (udarnina na prtljažniku). Policisti bodo po zbranih obvestilih podali kazensko ovadbo. V četrtek v popoldanskih urah so bili policisti napoteni na Vodensko cesto, kjer naj bi bil kršen javni red in mir z glasno glasbo. Kršitelju so izrekli opozorilo.