Zasavska kronika: Na avtomobil padlo drevo

V torkovih popoldanskih urah so bili policisti obveščeni o padcu drevesa na vozišče regionalne ceste v Kisovcu, pri tem je drevo padlo tudi na osebno vozilo, ki je v tistem trenutku peljalo po cesti. V dogodku se ni nihče telesno poškodoval. Policisti so kraj do prihoda upravljalca ceste zavarovali ter hkrati urejali promet.

 

V nočnem času so bili policisti obveščeni o še enem padcu drevesa na regionalni cesti pri odseku od Vidrge proti Izlakam. Policisti so zavarovali kraj do prihoda upravljalca ceste, saj je bil promet oviran. promet po regionalni cesti zaradi padlega drevesa ni bil mogoč.

Včeraj okrog ene ure popoldan so bili policisti obveščeni o nesreči pri delu v kraju Gabrsko. Po do sedaj zbranih obvestilih so policisti ugotovili, da se je, medtem ko je izvajal meritve obremenitev na transformatorski postaji v objektu, lažje poškodval uslužbenec Elektra. Pri tem je uporabljal predpisano merilno opremo. Med delom je iz neznanega razloga
prišlo do preboja napetosti, pri čemer je delavec utrpel manjše opekline rok in obraza. O dogodku je bil obveščen tudi delovni inšpektor, ki se ogleda kraja ni udeležil.

Policisti so bili obveščeni o tatvini iz kletnih prostorov stanovanjskega bloka. Tatvina naj bi bila izvršena med 13. 5. in 27. 5. 2019. Lastnik naj bi bil oškodovan za 100 EUR.

V torek v dopoldanskem času se je na PP Zagorje ob Savi zglasil občan ter policistom izročil ključe z obeskom, ki jih je našel 27. 5. 2019 na ulici Cesti zmage v Zagorju ob Savi. Policisti morebitnega lastnika pozivajo, da ob izkazu lastništva, najdene predmete prevzame na PP Zagorje ob Savi.

 

Policisti PP Trbovlje in PP Zagorje ob Savi so na Glavna cesta II. reda št. 108 v ponedeljek v večernem času imeli v policijskem postopku voznika osebnega avtomobila, ki je na območju Policijske postaje Litija kršil določila ZJRM-1, v policijskem postopku pa je bilo ugotovljeno tudi, da je vozil vozilo pod vplivom alkohola. Kršitelju so bile izrečene predpisane globe, ter prepovedana nadaljnja vožnja.