V času od četrtka do sobote je neznanec na neugotovljen način prišel v notranjost skladišča v Trbovljah, od kjer je odtujil več kosov električnega orodja in s tem lastnika oškodoval za 5.000 EUR. V  Litiji je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil gotovino in lastnika oškodoval za okoli 3000 evrov.

 

Policisti so prejeli prijavo 60-letne Trboveljčanke, ki naj bi ji neznanec v petek, v dopoldanskem času v trgovini v Trbovljah iz nakupovalne vrečke odtujil denarnico z vsebino in jo s tem oškodoval za okoli 100 evrov.

V Hrastniku so bili v petek nekaj po 12. uri policisti obveščeni o prometni nesreči
na lokalni cesti, kjer sta bili udeleženi dve osebni vozili. Do nesreče je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti, na vozilih pa je nastalo za okoli 200 EUR materialne škode.

V petek zvečer po 21. uri so bili policisti obveščeni, da je sosed močneje trkal na vrata drugemu sosedu, ker je le-ta imel preglasno glasbo. Na kraju so policisti kršitelja glede preglasne glasbe opozorili. Policisti so v večernih urah obravnavali tudi prometno nesrečo s
pobegom na Trojanah, kjer je neznani voznik trčil v parkirano vozilo, ter s kraja odpeljal. Na vozilu je nastalo za okoli 200 EUR materialne škode.

V soboto v dopoldanskem času so bili policisti obveščeni, o sporu dveh oseb. Osebi, ki je tudi fizično napadla drugega, so policisti izdali plačilni nalog.