V nedeljo je v Trbovljah neznani storilec vlomil v dve stanovanjski hiši, od koder je bila odtujena gotovina in nakit. Skupna premoženjska škoda znaša več tisoč evrov.

 

Prav tako so bili v nedeljo okoli 13. 30 policisti obveščeni o poškodovanju vozila na parkirnem prostoru v Trbovljah. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

V petek okoli 16. ure so bili hrastniški policisti obveščeni, da je občan povlekel za lase
otroka. Zoper kršitelja bo uveden hitri postopek. Nekaj pred 23. uro so policisti občanu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v analizo.

Trboveljski policisti so v petek nekaj pred 15. uro bili obveščeni o poškodovanju vozila na parkirnem prostoru v Trbovljah. Z zbiranjem obvestil še nadaljujejo. Nekaj po 19. uri so bili obveščeni o najdbi bankovcev, ki jih je občan tega dne ob 18.40 našel na bankomatu v Trbovljah. Policisti še iščejo lastnika.

Okoli polnoči so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru, ker je kršitelj z glasno glasbo motil nočni mir in počitek. Policisti so ga opozorili.

Policisti so bili v soboto obveščeni o sumu kaznivega dejanja poškodovanja tuje
stvari, kjer je znani storilec poškodoval vozilo. Policisti nadaljujejo z
zbiranjem obvestil, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno okrožno
državno tožilstvo.

Okoli 22.30 so policisti ustavili voznika, v postopku pa so ugotovili, da je imel v času vožnje kar 0.64 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Vozniku je bila prepovedana nadaljnja vožnja, zoper njega bo podan obdolžilni predlog na sodišče.