Zasavska kronika: Pijan zmerjal in žalil, dokler ga niso odpeljali policisti

V petek so zagorski policisti v večernem času intervenirali, ker je opit občan zmerjal in žalil ostale. Ker kršitelj z izgredi kljub opozorilom ni prenehal, mu je bilo odrejeno pridržanje do iztreznitve. Izdan mu je bil plačilni nalog.

 

Policisti so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, ki se je zgodila na glavni cesti Zagorje ob Savi – Litija. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog zaradi neprilagojene hitrosti. Prav tako so bilu obveščeni o prometni nesreči s pobegom na območju Hrastnika.
Ugotovljeno je bilo, da je do prometne nesreče prišlo zaradi vožnje po levi strani vozišča, povzročitelj pa je odpeljal naprej. V nesreči je nastalo za okoli 100 EUR materialne škode.

V popoldanskem času se je v Trbovljah pripetila prometna nesreča zaradi nepravilnega vključevanja v krožišče voznika osebnega avtomobila, ki je izsilil prednost drugemu vozniku osebnega avtomobila. Pri tem je nastala le materialna škoda. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog

V popoldanskem času so intervenirali v Trbovljah, kjer je prišlo do spora med sosedi večstanovanjske zgradbe. Zbiranje obvestil še poteka in bo po vseh znanih okoliščinah izveden ustrezen ukrep.