Zasavska kronika: Policisti v Trbovljah zasegli sumljive tablete

Policisti PP Trbovlje so občanu zasegli tablete za katere obstaja sum, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v pregled na kriminalistično tehniko in po znanem rezultatu bo uveden ustrezen postopek.

 

Včeraj so zasavski policisti obravnavali tatvino vrtnega orodja iz brunarice v Zagorju ob Savi, s katero je lastnik oškodovan za okoli 1.000 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil za izsleditev storilca in bodo o zbranih obvestilih obveščali pristojno državno tožilstvo.

Včeraj popoldan so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na parkirišču v Trbovljah, kjer je bilo ugotovljeno, da je 62-letna voznica pri manevriranju po parkirišču trčila v parkirano vozilo in nato s kraja odpeljala, ne da bi o prometni nesreči obvestila oškodovanca ali policijo. Povzročiteljica je bila izsledena, izrečena ji je bila globa.

Včeraj, okoli  20.25, so bili policisti obveščeni, da moški nadleguje goste lokala v Kisovcu in jih žali. Policisti so kršitelju izdali plačilni nalog.

V petek dopoldne so policisti v Trbovljah obravnavali prometno nesrečo dveh osebnih vozil, do katere je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti. Nihče od udeležencev ni bil poškodovan, policisti pa so povzročitelju izdali plačilni nalog.

V petek popoldan so v Trbovljah obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer je oseba, ki je bila močno pod vplivom alkohola, vpila na mimoidoče in jih pozivala k pretepu. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih zoper osebo izdali ustrezen ukrep.

V nedeljo okoli 20.40 so bili policisti v Zagorju ob Savi obveščeni o pretepu v gostinskem lokalu. Policisti v zadevi še zbirajo obvestila in bodo po vseh zbranih obvestilih izvedli ustrezen ukrep.