Zasavska kronika: Policisti zasegli 350 g konoplje

Poleg rednih nalog so policisti na območju Zasavja v zadnjih 72 urah obravnavali zaseg prepovedane droge za katero se sumi, da gre za konopljo rastlino (približno 350 gramov). Po vseh zbranih obvestilh bo zoper storilca podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

 

Na bankomatu v Kisovcu je bil najden denar. Lastnik, ki ga je pozabil na bankomatu naj se zglasi na Policijsko postajo Zagorje ob Savi.

Policisti so obravnavali tudi ugriz psa v naselju Zagorje ob Savi. Ugotovljeno je bilo, da je neznani pes pritekel do psa oškodovanke in ga ugriznil, nakar ga je neznana ženska odpeljala s kraja. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih uvedli prekrškovni postopek z odločbo.

v Kisovcu je znani storilec poškodoval domofon na stanovanjskem bloku. Po vseh zbranih
obvestilih bodo zoper osumljenca podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

V soboto je v Čemšeniku prišlo do prometne nesreče, v kateri je voznik trakorja na kraju podlegel poškodbam. Vzrok prometne nesreče je bila vožnja preblizu desnega roba in prevrnitev traktorja preko podpornega zidu.

Obravnavali so tudi prometno nesrečo z lažjimi poškodbami na regionalni cesti Zagorje-Bevško. Kršitelju je bil zaradi nepravilnega prehitevanja plačilni nalog ter prometno nesrečo s pobegom na parkirnem prostoru v Trbovljah. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

V Hrastniku je prišlo do poškodovanja tuje lastnine in sicer oken ter vrat. Z navedenim dejanjem je neznani storilec oškodoval lastnika za 200 EUR, zoper njega bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

Obravnavali so tudi tatvino registrske tablice. Z navedenim dejanjem je neznani storilec
oškodoval lastnico za 20 EUR.