Zasavska kronika: Pretep, nasilje v družini in vlom v zdravstveno ustanovo

Fotografija je simbolična

V četrtek, 31. 10. so bili v dopoldanskem času s strani občanov obveščeni o pravkar izvršenem vlomu v zdravstveno ustanovo. S strani policistov je bil v bližini prijet 41-letnik, kateri je imel pri sebi odtujene predmete, kateri so mu bili zaseženi in vrnjeni oškodovancu, zoper osumljenca pa bo na pristojno tožilstvo podana kazenska ovadba.

 

V sredo v dopoldanskem času so intervenirali v sporu in pretepu na območju Trbovelj. Po vseh zbranih obvestilih bo zoper osumljenca podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo. V popoldanskem času so posredovali pri naznanitvi nasilja v družini na območju Trbovelj, kjer je bila izrečena prepoved približevanja. Po vseh zbranih obvestilih bo obveščeno pristojno tožilstvo. Obravnavali so tudi spor med občanoma na območju Zagorja. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

V četrtek so zasavski policisti obravnavali tudi prijavo goljufije preko spleta, pri čemer je naročnik dobil cenejši izdelek, kot ga je pa plačal. Po vseh zbranih obvestilih bo obveščeno pristojno državno  tožilstvo.

V soboto so policisti obravnavali zaparkiranje dovozne poti v Zagorju ob Savi. Izdano je bilo obvestilo o prekršku. Obravnavali so tudi tatvino denarnice iz stanovanja na območju Trbovlja. Po vseh zbranih obvestilih bo obveščeno pristojno državno tožilstvo. V večernem času so intervenirali v Trbovljah, kjer se je občan nedostojno vedel, zaradi česar mu je bila izrečena globa.

V nočnem času so policisti PP Trbovlje ustavili kombinirano vozilo. pri postopku je bilo ugotovljeno, da je voznik pod vplivom alkohola, zaradi česar mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja. Zoper njega bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče. V nočnem času so v Trbovljah zasegli neznano snov, za katero se sumi, da je prepovedana droga, zaradi česar so mu jo zasegli.

Danes so policisti obravnavali prometno nesrečo v kateri je voznik tovornega vozila, zaradi
neprilagojene hitrosti trčil v steno tunela v Kisovcu. Poškodovan ni bil nihče, vozniku pa je bil izdan plačilni nalog.