Zasavska kronika: V Hrastniku zagorelo

V ponedeljek, nekaj pred 21. uro je v Hrastniku zagorelo ostrešje stanovanjske hiše. Gasilci so požar pogasili, v dogodku pa ni bil nihče poškodovan. Tekom današnjega dne bodo policisti opravili ogled kraja požara z namenom ugotavljanja vzroka požara. O vseh ugotovljenih okoliščinah bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

 

V soboto okrog 12.00 ure so bili hrastniški policisti obveščeni, da je zagorelo vozilo. Ugotovljeno je bilo, da je prišlo do samovžiga vozila. Na vozilu je nastalo za okoli 700 EUR materialne škode.

V ponedeljkovem popoldanskem času se je v Trbovljah pripetila prometna nesreča zaradi
prekratke varnostne razdalje 51-letne voznice osebnega avtomobila, ki je trčila v osebni avtomobil pred seboj, ki ga je vozil 56-letnei voznik, ki je ustavil pred prehodom za pešce. Pri tem je nastala materialna škoda. Povzročiteljici je bila izrečena globa.

V petek so trboveljski policisti obravnavali poškodovanje vozila na parkirnem prostoru, kjer še zbirajo obvestila. Občanu je bila zasežena manjša količina snovi za katero se sumi da je
prepovedana droga.

Na PP Trbovlje pa so obravnavali tudi primer nasilja v družini, kjer je bila osumljencu odvzeta prostost, policisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja.