Zasavska kronika: V Trbovljah zagorela zabojnika

Trboveljski policisti so bili v petek obveščeni o požaru dveh zabojnikov v Trbovljah, ogenj pa je poškodoval tudi bližnji oglasni pano. Nastalo je za približno 500 evrov materialne škode.

 

 

Neznanec je v nočnem času na parkirišču v Trbovljah poškodoval steklo zadnje luči parkiranega vozila in s tem lastnika oškodoval za 100 evrov.

Obveščeni so bili o prometni nesreči, ki se je pripetila 20. 6. okrog pete ure na regionalni cesti Trbovlje – Prebold, kjer je 54-letni voznik motornega kolesa zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in padel po vozišču. Pri tem sta se voznik in sopotnica lahko telesno poškodovala. Kršitelju je bila izrečena globa.

V soboto se je v Trbovljah pripetila prometna nesreča, ker 18-letni voznik osebnega avtomobila ni vozil ob desnem robu vozišča, zaradi česar je posledično trčil v 46-letnega voznika osebnega avtomobila. Pri tem je nastala le materialna škoda, kršitelju pa je bila izrečena globa.

V nočnem času so bili obveščeni, da po glavni cesti Zagorje-Trbovlje hodi neznanec. Izsleden je bil 38-letni Laščan, ki je hodil po neosvetljenem delu vozišča, pri tem pa ni uporabljal odsevnih teles, zaradi česar mu je bila izrečena globa.

V Hrastniku so bili v soboto okrog prve ure zjutraj policisti obveščeni o prometni nesreči,
kjer je voznica z osebnim vozilom trčila v ograjo. V prometni nesreči je nastalo za okoli 3.500 EUR materialne škode, voznici je bil izdan plačilni nalog.