Zasavska kronika: Vlomilec odnesel za nekaj tisoč evrov telefonov

V Zagorju ob Savi je v nedeljo prišlo do vloma v specializirano trgovino, od koder je neznani storilec odtujil pametne telefone. Nastalo je za nekaj tisoč evrov škode.

 

V petek so bili zagorski policisti v večernem času obveščeni o manjšem požaru na območju
Zagorja ob Savi, katerega je občan že sam pogasil. O okoliščinah požara in morebitnem obstoju kaznivega dejanja še zbirajo obvestila. Na glavni cesti Zagorje ob Savi – Litija so obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi.

Na območju Kisovca so policisti obravnavali intervencijo, v kateri sta kršitelja oškodovanca žalila, eden od njih pa ga je tudi pretepal in ga lahko telesno poškodoval. Zoper kršitelja sledi plačilni nalog in pretepača pa bodo tudi kazensko ovadili.

Policisti so bili obveščeni so tudi oizgubi osebnih dokumentov, katere je občan izgubil na območju Zagorja ob Savi. Poštenega najditelja pozivajo, da jih dostavi na PP Zagorje ob Savi ali pokliče na brezplačno številko 113.

Trboveljski policisti so bili v petek v dopoldanskem času s strani občanov obveščeni, da pred trgovino v Trbovljah neznanec vsiljivo berači. Policisti so na kraju izsledili državljana Romunije, kateremu je bila izrečena globa.

V soboto popoldne so policisti intervenirali v Trbovljah, kjer je bilo ugotovljeno, da občanka ni primerno zavarovala svojega psa, ki je napadel psa druge občanke. Zoper kršiteljico bo izveden prekrškovni postopek. V večernem času so intervenirali v Trbovljah, kjer občan ni primerno zavaroval svojih treh psov, kateri so napadli psa občanke, ki je bil na povodcu. Zoper kršitelja bo izveden prekrškovni postopek.