Zasavska kronika: Voznica z osebnim avtomobilom trčila v skale

Zagorski policisti so v preteklih dneh obravnavali prometno nesrečo s telesnimi poškodbami, v kateri je voznica z osebnim avtomobilom trčila v skale. V nesreči sta bili poškodovani dve osebi, ter z reševalnim vozilom prepeljani v SB Trbovlje, kjer jima je bila nudena nadaljnja zdravniška pomoč. Na kraju so intervenirali tudi gasilci PGD Zagorje – mesto in GB Trbovlje. Po vseh zbranih obvestilih, bo zoper povzročiteljico prometne nesreče uveden ustrezen prekrškovni postopek.

 

Poleg zgoraj navedenga so bili zagorski policisti obveščeni o vlomu v prodajalno, od koder je bilo odtujenih več mobilnih telefonov. Preiskava kaznivega dejanja še poteka. Obravnavali so tudi poškodvano vetrobransko steklo, ter krajo mobilnega telefona.

Policisti s PP Hrastnik so občanu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v analizo. Po znanih rezultatih bo uveden prekrškovni postopek.

NAJDENO GORSKO KOLO

V soboto v jutranjih urah so bili zagorski policisti obveščeni o najdenem kolesu na območju Kisovca. Gre za gorsko kolo znamke BH. Lastnik lahko ob predložitvi dokumentacije o lastništvu kolo prevzame na Policijski postaji Zagorje ob Savi.