PP Hrastnik

V petek, okoli 14. ure so bili hrastniški policisti obveščeni o prometni nesreči na Savskem mostu v Hrastniku. V nesreči sta bili udeleženi dve vozili, nastala pa je manjša materialna škoda. Policisti so ob izpolnjenih pogojih odstopili od obravnave prometne nesreče.

Nekaj pred 15. uro so na območju Trbovelj obravnavali prometno nesrečo, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. Do prometne nesreče, v kateri je nastala materialna škoda, je prišlo ker je voznik v križišču pri zavijanju levo odvzel prednost vozniku, ki je pripeljal nasproti. Policisti vodijo postopek o prekršku.

PP Trbovlje

V petek v  nočnem času so obravnavali vlom v klet hiše na območju Trbovelj, nepridiprav je s seboj odnesel orodje in olje. V vlomu je nastalo okoli 200 eur škode.

V soboto pa so obravnavali kršitev javnega reda in miru – kršitelj je žalil drugo osebo. Policisti  vodijo postopek o prekršku.

PP Zagorje ob Savi

Zagorski policisti so bili v petek obveščeni o podrtju drevesa, ki je zaradi obilnih padavin in razmočenega terena padel in poškodoval parkirani vozili. Večkrat so intervenirali na območju Zagorja ob Savi zaradi obilnih padavin in posledičnih nanosov kamenja, vode ter podrtih dreves.

V soboto so  obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo na območju Podkuma.

V nočnem času so policisti intervenirali na območju Zagorja, ker je prijavitelja preko telefona nadlegoval znanec in grozil. Policisti so ugotovili elemente prekrška Zakona o varstvu javnega reda in miru in bodo kršitelju izdali plačilni nalog.

V nedeljo v popoldanskem času so obravnavali prometno nesrečo s pobegom, ki se je zgodila na parkirišču. Policisti še zbirajo obvestila o pobeglem vozniku.

V nadaljevanju so tudi obravnavali prometno nesrečo, v kateri je voznik osebnega avtomobila povozil kamen na vozišču. Udeležencu je bilo izdano obvestilo o odstopu.

PP Litija

V petek so policisti PP Litija obravnavali dogodka, kjer je voznik z vozilom trčil v divjad ter drevo, ki je na cesti med Ribčami in Senožeti padlo na vozilo in ga poškodovalo.

Obravnavali so tudi kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostoru, kjer o sporu med dvema osebama zbirajo obvestila.

V petek so obravnavali tudi prometno nesrečo z udeležbo dveh vozil, v kateri je nastala je manjša materialna škoda. Policisti so ob izpolnjenih pogojih odstopili od obravnave prometne nesreče.

Policisti vodijo postopek o prekršku glede prometne nesreče z materialno škodo, ki se je pripetila v soboto in sicer je voznik osebnega vozila zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste.

Policisti še zbirajo obvestila glede suma kaznivega dejanja tatvine izdelkov iz ene izmed trgovin z živili.

Obveščeni pa so bili tudi o najdbi neeksplodiranih ubojnih sredstvih, ki izvirata iz časa druge svetovne vojne in sta bili uničeni na primeren način.

 

Konec dober, vse dobro. Naj bo čim manj nezgod tudi v prihodnjih dneh.