Minuli vikend je bil precej miren. Kljub temu so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog zabeležili še:

PP Hrastnik

V soboto se je zgodila prometna nesreča, kjer je po do sedaj zbranih informacijah še neznani voznik na parkirišču poškodoval parkirano vozilo in s kraja odpeljal ne da bi nudil podatke. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila.

V nedeljo se je na cesti od Dola proti Marnem zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik zaradi neprilagojene hitrosti trčil v vozilo, ki je v križišču pred njim zavijalo levo. Policisti vodijo postopek o prekršku.

PP Trbovlje

V petek so trboveljski policisti prejeli prijavo kaznivega dejanja nasilja v družini, o čemer policisti še zbirajo obvestila.

V soboto so prejeli prijavo kršitve javnega reda in miru na območju Litije; zoper kršitelja policisti vodijo postopek o prekršku.

PP Litija

V petek so litijski policisti obravnavali prijavo nevarne vožnje, kjer je voznik nevarno prehiteval pred krožiščem za Jevnico in z neprilagojeno hitrostjo vozil v smeri Litije. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil glede v soboto prijavo tatvine lesne mase iz gozda.

V nedeljo so občanu zasegli manjšo količino snovi, za katero se sumi, da je prepovedana droga. Po opravljeni analizi sledi ustrezen postopek o prekršku.

PP Zagorje ob Savi

V soboto v večernem času so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na parkirnem prostoru v Zagorju ob Savi, kjer je voznik – ne da bi nudil podatke – odpeljal s kraja dogodka. Na parkiranem vozilu je nastala manjša materialna škoda, policisti pa še zbirajo obvestila o pobeglem vozniku.

 

Da bi bil tudi ta teden tako miren…