Tekom minulega vikenda so zasavski policisti obravnavali tudi te dogodke:

 

Policisti so zaradi glasne zabave intervenirali v stanovanju v Hrastniku; ker kršitelj z omenjeno in tudi drugimi kršitvami javnega reda ni prenehal, so ga policisti pridržali.

V Trbovljah se je zgodila tatvina mobilnega telefona, o kateri policisti še zbirajo obvestila.

Trboveljski policisti so obravnavali tudi kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari, kjer je doslej še neznani storilec lastnika oškodoval za približno 1.300 EUR.

Policisti PP Trbovlje pa so včeraj obravnavali še en nevsakdanji dogodek – poklical jih je občan, ki je naznanil, da je v večernem času v svojem osebnem avtomobilu naletel na spečega neznanca. Ker je neznanec krvavel, so na kraj dogodka prišli reševalci, ki so poškodovanega oskrbeli. Ko je le-ta zapustil urgenco, pa je ponovno iskal odklenjeno vozilo, kjer bi prespal. O tem so bili obveščeni njegovi svojci, ki so nato poskrbeli zanj, policisti pa bodo “poskrbeli” da bo kazensko ovaden zaradi poškodovanja tuje stvari.

V Zagorju so prek vikenda ponovno poškodovali vozilo na parkirnem prostoru – policisti za povzročiteljem še zbirajo obvestila.

Policisti PP Litija pa so v petek zjutraj okoli 7.30 obravnavali prometno nesrečo v Spodnjem Hotiču, kjer je voznik zaradi vožnje po sredini vozišča trčil v drugo vozilo in s kraja trčenja odpeljal. Policisti glede tega nadaljujejo z zbiranjem obvestil. Popoldan pa so obravnavali še eno prometno nesrečo z materialno škodo, vendar pa so ob izpolnjenih pogojih odstopili od ogleda.