Kljub temu, da je bilo med vikendom bolj ali manj mirno, pa so policisti so na območju Zasavja minuli vikend poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Hrastnik
V petek dopoldan okoli 9. ure se je zgodila prometna nesreča, v kateri ni bil nihče poškodovan, zgodila pa se je zaradi izsiljevanja prednosti.
V nedeljo zvečer pa je bila moškemu zasežena snov, za katero policisti sumijo, da je prepovedana droga. Snov je bila poslana v analizo in v primeru, da bo sum potrjen, bo izveden ustrezen prekrškovni postopek.
V nedeljo zvečer so bili hrastniški policisti obveščeni še o kršitvi javnega reda. Policisti so
ukrepali in kršitelju izdali plačilni nalog.

PP Trbovlje
V petek je do prometnega dogodka prišlo na parkirišču v Trbovljah. Neznani voznik je  z vozilom trčil v parkirano vozilo in odpeljal, ne da bi o trku obvestil lastnika avtomobila ali policiste. Za neznancem in o samem dogodku policisti še zbirajo obvestila.

Prometna nesreča se je v Trbovljah zgodila tudi v soboto v večernih urah. Nesreča se je zgodila zaradi nepravilnega premika in pri tem je nastala  materialna škoda.
Sobotni nočni mir je bil kaljen v stanovanjskem bloku v Trbovljah. Policisti so morali posredovati zaradi glasne glasbe in vpitja. Kršitelju je bila izrečena globa in ker s kršitvijo ni prenehal, je bil nato tudi pridržan.

PP Litija
Litijski policisti so v petek obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari – doslej neznani storilec je razbil steklo na vozilu. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila.
V soboto popoldan je voznica osebnega vozila trčila v ograjo. V prometni nesreči je nastala manjša materialna škoda.
V nedeljo pa so bili policisti obveščeni o poškodovani zapornici na železniškem prehodu
iz smeri Jevnice proti Lazam, vendar je železniški promet kljub temu lahko potekal nemoteno.

PP Zagorje ob Savi
Očitno so ob novici, da bodo zasavski lokali lahko odprli svoja vrata, nekoga zasrbeli prsti, saj je neznanec iz terase lokala odtujil mize in stole. Policisti o tem še zbirajo obvestila.
V soboto dopoldan pa je bila obravnavana prometna nesreča, ki jo je zaradi prekratke varnostne razdalje povzročil voznik osebnega vozila.