Zasavske ceste v znamenju prometnih nesreč

Policisti s PP Zagorje so včeraj obravnavali prometno nesrečo s pobegom, v kateri je voznik tovornega vozila zapeljal na nasprotni pas, tam pa je tovorno vozilo iz druge smeri trčilo v pročelje zaščite vozišča. Nastalo je za 10. 000 evrov materialne škode

Policisti s PP Hrastnik so bili v nedeljo v dopoldanskih urah obveščeni o prometni nesreči s
pobegom, kjer je voznik z osebnim vozilom trčil v parkirano vozilo, ter s kraja odpeljal. Voznik je bil izsleden, na vozilih je nastalo za 200 EUR materialne škode. V večernih urah so bili policisti obveščeni o poškodovanju vrat na oskrbovalniku vode. Policisti v zvezi s tem še zbirajo obvestila.

V Zagorju so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v gostinskem lokalu v Zagorju, kjer je bilo ugotovljeno, da je gost udaril varnostnika. Kršitelju je bil izdan plačilni
nalog.

Obveščeni so bili o kamenju na vozišču med Renkami in Zagorjem, katerega so odstranili z vozišča in obvestili vzdrževalce ceste.

Obravnavali so prometno nesrečo s pobegom v Bevškem. Policisti so z ogledom ugotovili, da je neznani voznik tovornega vozila vozil iz smeri Trbovelj in zapeljal na nasprotni vozni pas, zaradi česar je voznik tovonega vozila, ki je vozil iz smeri Zagorja trčil v pročelje zaščite vozišča. Nastala je materialna škoda v višini približno 10.000,00 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Obravnali so tudi kaznivo dejanje Zatajitve, s katerim je oškodovanec oškodovan za 150,00 EUR. Policisti bodo podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.