ZAGORJE
Glasbena šola Zagorje pripravlja Koncert prazničnih melodij v sredo, 20. decembra ob 19. uri v cerkvi sv. Petra in Pavla v Zagorju.

Ni pa to edini koncert zagorske Glasbene šole v tem mesecu. V petek, 22. in soboto 23. decembra, obakrat ob 19. uri, organizira božično novoletni koncert v kulturnem centru Delavski dom Zagorje. Vstopnice pa je moč dobiti v tajništvu Glasbene šole Zagorje.

TRBOVLJE
V Trbovljah, ki so se tudi že odele v zimsko, praznično prevleko, so pripravili Deželo pravljičnih nasmehov, ki je bila odlično obiskana in se je ob veliko številnem obisku in pestrem dogajanju vsem nastopajočim, ponudnikom in obiskovalcem, ki so pomagali ustvariti čudovito praznično vzdušje, občina prijazno javno zahvalila na svoji spletni strani. Utrinke čarobnega decembra, ki jih občina Trbovlje deli z občani in jih je v objektiv ujel Matjaž Kirn, delimo z vami tudi v Našem Zasavju…

HRASTNIK
V Hrastniku bo božično novoletni koncert MPZ Svoboda Hrastnik v sredo, 20. decembra ob 17. uri v dvorani VDO Podkraj, organizator bo KS Steklarna. Istega dne, tudi ob isti uri bo še srečanje članov društva Sožitje v športni dvorani Hrastnik. Ob 17. in 18. uri pa bo tudi predstava, obisk Dedka Mraza in obdaritev otrok v Kulturnem domu na Dolu pri Hrastniku. Ostale prireditve, ki jih ni malo pa najdete v dodanem posebnem programu. V Hrastniku se bo silvestrovalo s skupino Mambo Kings v športni dvorani Hrastnik.

Program decemberskih prireditev Hrastnik.

ŠMARTNO PRI LITIJI
V Šmartnem pri Litiji, kot vsako leto tudi letos pripravljajo ogled živih jaslic ter prikaz starih šeg in običajev. Žive jaslice bodo v ponedeljek, 25. decembra 2018 ob 17. uri
pri gasilskem domu na Javorju pri Bogenšperku, kamor vas vabi organizator – Kulturno društvo Javorje.

LITIJA
Litijski decembrski program s poudarkom na silvestrovanju s skupino Gadi, najdete na tej povezavi…